Buli ajánló

STAY WASTED!

Fikázók

Kontakt

Ide írj: -itt lesz majd egy vagy kettő mail cím-

Random blogok

Something Against You – 11 Song (About Kids Without Fate)

2007.12.02. 15:00 :: walkingonthemoon

Igazából nem tudom, hogy milyen hozzáfüznivalóm lehetne ehhez a bandához. Lemezrôl lemezre (amibôl szerencsére nem volt olyan sok, - milyen már egy olyan punkhc banda, aminek a munkásságát korszakokra lehet bontani?! Az maradjon meg a Metallica-nak - ) hoztak valami újat ebbe az elunalmasodott zenei világba, legyen az Breathe In csuklóból nyúlása – ami annyira ügyes, hogy az inkább már dicséret -,vagy éppen az American Nightmare-t a húzós rocknroll-al való keverése. Meglepetések egész sora.
Rögtön elôre lelövöm a poént: tetszett az album, de korántsem annyira mint a split, vagy akár a bemutatkozó lemez. Valahogy hiányolom azt a bizonyos meglepetést, ami miatt tetszettek az elôzô lemezeik. Végülis eljátszottak már mindent ami ebben a stílusban eljátszható, megénekeltek mindent ami kimeríti a „csajok, gyülölet, kétségbeesés” témakört.
Valahogy a Maximum Hardcore válogatáslemezen szereplô dalokban is megvolt ez, - valószínü a szarabb hangzás ami kb olyan volt mintha a Paint It Blacket számüzték volna úgy 84 tájékára egy olcsó stúdióba -, az ének is tökösebb volt, most meg marad a puszta kiabálás.
Persze ez csak az ô mércéjükkel nézve negatív kritika, még így is magasan ott vannak a legjobb magyar bandák között.
Ami a legnagyobb pozítívum, hogy mostanára nem igazán maradt hasonlítgatnivaló, egyszerüen a cd-t hallgatva nem is nagyon ugrik be más csak a Something Against You.
És még ha fel is oszlanak, - ami azért már benne van a levegôben -, egy dolog elvitathatatlan tôlük, újra behozták divatba a hardcore/punk klasszikusabb változatát,hozzáállását, ami a mostani core-mentes metál világban eléggé elveszni látszott...

www.myspace.com/queerkillers

Szólj hozzá!

Címkék: punk hardcore something against you 2007 honest for truth 11 song

A bejegyzés trackback címe:

https://sikolyamabol.blog.hu/api/trackback/id/tr85249698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása